Hyvä Ikä -messujen uusi ajankohta on 22.-23.4.2021

Hyvä Ikä -messut ja samaan aikaan järjestettävä Fysioterapia & Kuntoutus -tapahtuma on päätetty siirtää. Uusi ajankohta on 22.-23.4.2021, Helsingin Messukeskuksessa.

2020 on ollut poikkeuksellinen vuosi kaikille toimialoille, myös tapahtumille. Koronavirustilanteen vuoksi kaikki yli 500 henkilön yleisötapahtumat kiellettiin maaliskuun puolivälissä. Kielto on voimassa 31.7. saakka.

Rajoituksia on alettu purkaa ja yhteiskunta avautuu jälleen. Tapahtumamme kävijät, vanhustyön ja hoiva-alan ammattilaiset, tekevät kuitenkin työtä riskiryhmien parissa. Tämän vuoksi olemme päättäneet siirtää tapahtuman.

”Haluamme toimia vastuullisesti ja varman päälle. Emme halua vaarantaa riskiryhmien hyvinvointia ja turvallisuutta. Tapahtuman kohderyhmänähän on ikääntyneiden kanssa työskentelevät vanhustyön ammattilaiset, joita toivomme runsain määrin paikalle tähän hienoon tapahtumaan huhtikuussa,” sanoo Hyvä Ikä messujen pääyhteistyökumppanin Vanhustyön keskusliiton toiminnanjohtaja Anni Lausvaara.

Olemme yhteydessä kaikkiin näytteilleasettajiin, ohjelmassa mukana oleviin tahoihin ja osallistujiin mahdollisimman pian.

Haluamme luoda parhaat mahdolliset edellytykset käänteentekeville kohtaamisille. Nyt tilanne vaati parempaa ajankohtaa. Asiakkaidemme, kävijöidemme ja henkilökuntamme terveys on meille ensisijaisen tärkeää,” toteaa Expomark Oy:n toimitusjohtaja Tomi Niemi.

Huhtikuussa tuomme ilolla yhteen toimialan osaajat, tiedon ja ratkaisut – tervetuloa 22.-23.4.2021 Helsingin Messukeskukseen!

Lisätietoja:

Tomi Niemi, toimitusjohtaja, Expomark Oy
p. 040 765 6248, tomi.niemi@expomark.fi

Tilaa tapahtumakirje:

Tilaa tapahtuman uutiskirje etusivulta ja saat ajankohtaiset tiedot tapahtumasta suoraan sähköpostiisi:

etusivulle