Skip to content

Tervetuloa Hyvä Ikä -messuille

Teemoina Vanheneminen | Koti ja palvelut | Hyvä hoiva ja hoitotyö

Vanhuusiän ja vanhustyön messut kokoaa hyvän iän tekijät

Hyvä Ikä käsittelee ikääntymistä ja vanhuutta monesta näkökulmasta. Tietoa ja ratkaisuja on tarjolla niin päättäjille kuin tekijöillekin, monialaisesti.

Robotiikka ja digitaaliset palvelut ovat mukana kaikissa teemoissa. Robotiikka tuo paljon uusia mahdollisuuksia niin hoivaan, asumiseen kuin kuntoutukseen. Digitaaliset ratkaisut koskettavat niin vanhuksia kuin alan ammattilaisia työssään.

Vanhustyön ja vanhuusiän oma konkaritapahtuma siirtyi 2018 Tampereelta Helsinkiin, uuden Fysioterapia & Kuntoutus -tapahtuman pariksi. Tapahtumakaksikko järjestetään jälleen samanaikaisesti.

Ammattilaisille

Vietä tehokas päivä tiedon, verkostoitumisen ja ratkaisuihin tutustumisen parissa.

Mukana on 200 näytteilleasettajaa, 3 ohjelmalavaa sekä toimintapisteitä. Missään muualla et pääse tutustumaan näin kattavasti erilaisiin tarjolla oleviin palveluihin ja ratkaisuihin. Messuilta saa aina mukaansa uutta tietoa ja uusia kontakteja.

Yleisöpäivä

Ke 30.9. on avoinna myös yleisölle. Liput tulevat myyntiin toukokuussa.

Keskiviikkona erityisesti iltapäivän ohjelmassa huomioidaan myös kuluttajien näkökulma. Ikääntyvät, vanhukset ja heidän läheisensä ovat tervetulleita hakemaan tietoa ja tutustumaan tarjolla oleviin ratkaisuihin. Tarkempi ohjelma julkaistaan kevään mittaan.

Tule mukaan vanhustyön suurtapahtumaan 2020 – nyt esitellään Hyvän iän tekijät!

Tilaa uutiskirje

* pakollinen kenttä

Terveysalan tapahtumat