Skip to content

Hyvä Ikä ja
Fysioterapia & Kuntoutus

30.9.-1.10.2020
MESSUJEN LAVAOHJELMA

Hyvä Ikä ja Fysioterapia & Kuntoutus -messut järjestetään samanaikaisesti 30.9.-1.10.2020 Messukeskuksessa Helsingissä. Vierekkäiset messuhallit ovat avoimesti yhtä tilaa, katso kiinnostavimmat aiheet koko messualueelta ja lavaohjelmista!

Tutustu ohjelmaan ja tule mukaan!

Ohjelmassa mm.

Jari Pirhonen Hyvä Ikä -messuilla 2020

Asukkaat persoonina palvelutalossa
Jari Pirhonen

KE 30.9. klo 9-10 keskuslava

Jari Pirhonen väitteli tohtoriksi Tampereen yliopistosta gerontologian alalla vuonna 2017. Ennen tutkijan uralle siirtymistä hän työskenteli lähihoitajana vanhojen ihmisten palvelutaloissa, ja hänen keskeisiä tutkimusalueitaan ovatkin hoidon etiikka ja hyvä elämä erityisesti vanhojen ihmisten pitkäaikaishoidossa.

Vappu Taipale Hyvä Ikä -messuilla 2020

Vanheneminen meillä ja maailmalla
Vappu Taipale

KE 30.9. klo 12-13 keskuslava

Vappu Taipale on koulutukseltaan lääkäri, LKT ja lasten- ja nuorisopsykiatrian dosentti. Hän on ollut sosiaali- ja terveysministerinä 1982-84 ja senjälkeen hallinnossa, viimeksi THL:n edeltäjän Stakesin pääjohtajana. Vappu on kirjoittanut ja puhunut paljon mielenterveydestä ja ikääntymisestä. Nykyisin hän on HelpAge Internationalin hallituksen jäsen. Viimeiset teokset ovat Isoäitikirja  sekä Vanha ja Vireä (Into 2017) ja Rakas Lapsi ( Into 2019).

Riku Rantala Hyvä Ikä -messuilla 2020

Hyvän työn tekijät -paneeli
luotsaamassa Riku Rantala

TO 1.10. klo 13-14 keskuslava

Monipalkittu toimittaja-tuottaja Riku Rantala tunnetaan kolumnistina, vaikutusvaltaisena mediapersoonana sekä ilmiöstä nimeltä Madventures. Hyvä Ikä -messuilla Riku luotsaa paneelikeskustelua Hyvän työn tekijät. Nyt ravistellaan hyvän työn arvoja ja asenteita ja puhutaan asiaa.

 

Tilaa uutiskirje

* pakollinen kenttä

Terveysalan tapahtumat