Skip to content

Hyvä Ikä ja
Fysioterapia & Kuntoutus

22.-23.4.2021
MESSUJEN LAVAOHJELMA

Hyvä Ikä ja Fysioterapia & Kuntoutus -messut järjestetään samanaikaisesti 22.-23.4.2021 Messukeskuksessa Helsingissä. Vierekkäiset messuhallit ovat avoimesti yhtä tilaa, katso kiinnostavimmat aiheet koko messualueelta ja lavaohjelmista!

Tutustu ohjelmaan ja tule mukaan!

Ohjelmassa mm.

Jari Pirhonen Hyvä Ikä -messuilla 2020

Asukkaat persoonina palvelutalossa
Jari Pirhonen

To 22.4.2021

Jari Pirhonen väitteli tohtoriksi Tampereen yliopistosta gerontologian alalla vuonna 2017. Ennen tutkijan uralle siirtymistä hän työskenteli lähihoitajana vanhojen ihmisten palvelutaloissa, ja hänen keskeisiä tutkimusalueitaan ovatkin hoidon etiikka ja hyvä elämä erityisesti vanhojen ihmisten pitkäaikaishoidossa.

Vappu Taipale Hyvä Ikä -messuilla 2020

Vanheneminen meillä ja maailmalla
Vappu Taipale

To 22.4.2021

Vappu Taipale on koulutukseltaan lääkäri, LKT ja lasten- ja nuorisopsykiatrian dosentti. Hän on ollut sosiaali- ja terveysministerinä 1982-84 ja senjälkeen hallinnossa, viimeksi THL:n edeltäjän Stakesin pääjohtajana. Vappu on kirjoittanut ja puhunut paljon mielenterveydestä ja ikääntymisestä. Nykyisin hän on HelpAge Internationalin hallituksen jäsen. Viimeiset teokset ovat Isoäitikirja  sekä Vanha ja Vireä (Into 2017) ja Rakas Lapsi ( Into 2019).

Hyvän työn tekijät -paneeli
luotsaamassa Riku Rantala

Pe 23.4.2021

Palkittu toimittaja ja mediapersoona Riku Rantala luotsaa perjantaina paneelikeskustelun Hyvän työn tekijöistä. Aihe on enemmän kuin ajankohtainen hoitotyön osalta. Riku Rantala on tuttu ilmiöstä nimeltä Madventures. Miljoonien kilometrien matkoilla on kertynyt oppia unelmien toteuttamisesta, omien rajojen rikkomisesta ja työssä jaksamisesta. Se vaatii harjoittelua, yrittäjämäistä asennetta, omien pelkojen voittamista ja hyvää yhteistyötä.

Tilaa uutiskirje

* pakollinen kenttä

Terveysalan tapahtumat