Skip to content

Onnistu messuilla

Hyvä Ikä 28.-29.9.2022

Vinkkejä, miten onnistua messuilla

Messut ja tapahtumat ovat markkinoiden sosiaalisin ja vaikuttavin media. Kasvotusten kohtaamisissa jätät enemmän kuin muistijäljen, kokemuksen. Ulottuvillasi on tuhansia aiheesta kiinnostuneita parin päivän aikana. He voivat kokeilla, vertailla ja kerätä tietoa tuotteista ja palveluista. Tule mukaan ja tee vaikutus!

Menesty messuilla -verkkokurssi on Suomen Messu- ja tapahtumajärjestäjien laatima ja se on tehty opastamaan näytteilleasettajia saamaan mahdollisimman tehokkaan hyödyn messuosallistumisestaan. Myös Expomarkin henkilökunta auttaa sinua mielellään, kysy ihmessä lisää.
Ota yhteyttä!

Menesty messuilla -verkkokurssi

Markkinoi osallistumistasi

Kerro asiakkaillesi, että olet tavattavissa alan messutapahtumassa. Hyödynnä messut ennen ja jälkeen varsinaisen tapahtuman. Viesti verkossa, linkitä tapahtuma postauksiisi – yhdessä tavoitamme suuren yleisön. Viesti myös tapahtuman aikana ja sen jälkeen kuvin, videoin, artikkelein… Muista jälkimarkkinoinnin tärkeys. Hyödynnä tapahtuman logot ja bannerit mediapankista (avautuu myöhemmin).

Hyvä Ikä verkossa – seuraa, tykkää, osallistu keskusteluun.

#hyväikä

Hyvä Ikä Facebookissa

Hyvä Ikä Instagramissa

Hyvä Ikä Linked Innissä

Hyvä Ikä Twitterissä

Näytteilleasettajan palvelut

Hyvä Ikä -messujen näytteilleasettajat saavat käyttöönsä eMessukeskuksen palvelut, missä he voivat tehdä kätevästi tilauksia ja saavat tietoa oleellisista päivämääristä messuosallistumisen suunnittelun matkan varrella. Myös tapahtuman nettisivuille kootaan Tietoa näytteilleasettajalle -paketti, mistä löytyy kaikki hyödylliset linkit, päivämäärät ja tiedot. Näytteilleasettajat saavat myös näytteilleasettaja-kirjeitä messuvalmistelujen aikana, missä kerrotaan ajankohtaiset aiheet ja messujen ohjelman etenemisestä.

Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, ota yhteyttä, autamme mielellämme.

Expomark Oy | asiakaspalvelu@expomark.fi | 010 830 0800