Skip to content

Onnistu messuilla

Hyvä Ikä
2.-3.10.2024 Helsinki

Vinkkejä, miten onnistua messuilla

Messut ja tapahtumat ovat markkinoiden sosiaalisin ja vaikuttavin media. Kasvotusten kohtaamisissa jätät enemmän kuin muistijäljen, kokemuksen. Ulottuvillasi on tuhansia aiheesta kiinnostuneita parin päivän aikana. He voivat kokeilla, vertailla ja kerätä tietoa tuotteista ja palveluista. Tule mukaan ja tee vaikutus!

Menesty messuilla -verkkokurssi on Suomen Messu- ja tapahtumajärjestäjien laatima ja se on tehty opastamaan näytteilleasettajia saamaan mahdollisimman tehokkaan hyödyn messuosallistumisestaan.

Menesty messuilla -verkkokurssi

Näytteilleasettajan palvelut

Messuosallistuminen kannattaa suunnitella hyvin. Haluamme tehdä osallistumisen suunnittelun ja valmistelut mahdollisimman sujuvaksi. Näytteilleasettajan palvelupakettiin kuuluu mm.

  • Verkkopalvelu, missä voit tehdä ja katsoa tilauksiasi kätevästi.
  • Tiivis tietopaketti verkossa, missä on kaikki tärkeät päivämäärät ja tehtävät, mitä kannattaa missäkin hetkessä tehdä, tapahtuman lähestyessä. Samassa paketissa on myös linkitykset tarkempiin tietoihin, joten tietopaketista saa sekä tiedon että väylän tehtävien hoitamiseksi.
  • Tapahtuman lähetessä Näytteilleasettaja-kirjeissä viestitään messuvalmistelujen etenemisestä ja ajankohtaisista tehtävistä, kuten lähestyvistä määräpäivistä.
  • Näytteilleasettajilla on käytössään työkaluja messuosallistumisen markkinointiin. Kaikista käytössä olevista kutsukorteista, pääsylipuista, tapahtuman logoista, banneripohjista ja muista saa tietoa verkossa olevasta tietopaketista sekä näytteilleasettaja-kirjeissä.

Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, ota yhteyttä, autamme mielellämme.

Expomark Oy | asiakaspalvelu@expomark.fi | 010 830 0800

Markkinoi osallistumistasi

Kerro asiakkaillesi, että olet tavattavissa alan messutapahtumassa. Hyödynnä messut ennen ja jälkeen varsinaisen tapahtuman. Viesti verkossa, linkitä tapahtuma postauksiisi – yhdessä tavoitamme suuren yleisön. Viesti myös tapahtuman aikana ja sen jälkeen kuvin, videoin, artikkelein… Muista jälkimarkkinoinnin tärkeys. Hyödynnä tapahtuman logot ja bannerit mediapankista.

Saat käyttöösi myös tapahtuman kutsukortteja ja/tai pääsylippuja, paperisena ja diginä.

Näytteilleasettajilla on tapahtuman verkkosivuilla oma yrityssivunsa. Messukävijät voivat selata näytteilleasettajalistaa verkossa ja klikata yrityksen kohdalta tämän oman sivun auki. Hyödynnä sivu, kerro mitä teillä on messuilla esillä ja kutsu kävijä osastollesi. Voit laittaa sivulle kuvia, videoita, messutarjouksia, osaston ohjelmaa… Voit jakaa myös tätä sivua, kertoa messuohjelmastasi vaikka somessa.

Hyvä Ikä verkossa – seuraa, tykkää, osallistu keskusteluun.

#hyväikä

Hyvä Ikä Facebookissa

Hyvä Ikä Instagramissa

Hyvä Ikä Linked Innissä

Hyvä Ikä Twitterissä

Expomarkin tapahtumatiimi auttaa sinua mielellään, kysy ihmessä lisää.

Ota yhteyttä