Skip to content

Uutishuone

Hyvä Ikä
2.-3.10.2024 Helsinki

Hyvä Ikä -tapahtuman tiedotteet ja ajankohtaiset kuulumiset

Vanhustyön ja vanhuusiän oma tapahtuma Hyvä Ikä kokoaa yhteen monialaisesti sote-alan ammattilaiset, alan tuoreimman tiedon, uusimmat ratkaisut sekä myös itse vanhuuteen varautuvat. Messuilla on esillä tuotteita ja ratkaisuja mm. hoivatyöhön sekä ikääntyvän asumiseen ja hyvinvointiin. Ohjelmalavoilla kuullaan alan tuoretta tietoa, mielenkiintoisia puheenvuoroja ja innostavia keskusteluja.

Hyvä Ikä järjestetään samanaikaisesti Fysioterapia & Kuntoutus -tapahtuman kanssa seuraavaan kerran 2.-3.10.2024.

 

Tapahtuman kuvapankkiin

Ajankohtaista 28.3.2024

Ratkaisuja vanhustyön ja ikääntyvän hyvään arkeen

Vanhustyön ja ikääntymisen huipputapahtuma Hyvä Ikä tarjoilee ajankohtaista tietoa ja käytännön ratkaisuja jälleen 2.-3.10.2024 Helsingin Messukeskuksessa. Tulossa on asiaa mm. asumiseen, toimintakykyyn ja uusiin teknoloihin liittyen. Ohjelma julkaistaan pian. Hyvä Ikä -tapahtumalla on pitkät perinteet ja yksi niistä on sekä vanhustyön ammattilaisten että ikääntyvien näkökulmien huomioiminen ohjelmassa. Tänäkin vuonna tulossa on koulutuksellista ja innostavaa sisältöä alan ammattilaisille sekä tärkeää tietoa ikääntyville itselleen.

Tiedote 29.9.2022

Hyvä Ikä 2022 ja Fysioterapia ja Kuntoutus 2022 -tapahtumat päätökseen

Helsingin Messukeskuksessa 28.–29.9 järjestetyt Hyvä Ikä ja Fysioterapia & Kuntoutus -tapahtumat tarjosivat tuoreita näkökulmia vanhustyön ja kuntoutuksen palveluihin, välineisiin ja laitteisiin.

Kiinnostavaa sisältöä tarjoiltiin niin fysioterapia-alan ammattilaisille ja kuntoutujille kuin vanhusten parissa työskenteleville ja ikäihmisille. Tapahtumat keräsivät kahden päivän aikana Helsingin Messukeskukseen noin 3100 kävijää.

Lue tiedote
Hyvän työn tekijät -panelistit lavalla

29.9.2022 Helsingin Messukeskus/Kimmo Brandt

Tiedote ja kutsu 13.9.2022

Vanhuuteen voi varautua

Ikääntyminen koskee meitä kaikkia, ja vanheneva keho vaatii huoltoa ja hoitoa. Vanhuuden tuomiin vaatimuksiin voi myös varautua. Vanhustyöhön vaikuttavat mm. huoltosuhteen muutokset, uudet hyvinvointialueet sekä tulevaisuuden sote-keskukset. Messujen ohjelmassa on asiantuntijapuheenvuoroja mm. asumisen haasteista ja esteettömyydestä, kuulo- ja muistisairauksista, yksinäisyydestä, tasapainoharjoittelusta ja muistisairauksista. Toivotamme median edustajat lämpimästi tervetulleiksi messuille!

Lue tiedote

Kuva Hyvä Ikä 2018 -messujen ohjelmalavalta.

Ajankohtaista 17.8.2022

Messujen ohjelma julkaistu

Messujen ohjelmalavoilla kuullaan ajankohtaista tietoa, kiinnostavia keskusteluja ja hyviä käytäntöjä. Myös näytteilleasettajat on julkaistu. Tutustu messujen antiin ja tule mukaan!

Messujen ohjelma

Näytteilleasettajat

Tiedote 4.8.2022

Perhe, terveys ja toimeentulo tärkeintä ikäihmisten elämässä

Kansalaisten asenteet vanhenemiseen ovat pääosin myönteisiä, mutta moni kokee, että yhteiskunnassamme vanhuutta pidetään kielteisenä. Tuoreen, keväällä valmistuneen kyselytutkimuksen tuloksia esitellään syyskuussa Helsingin Messukeskuksessa Hyvä Ikä 2022 -tapahtumassa. Tapahtumakokonaisuuteen 28.–29.9.2022 kuuluu messujen lisäksi seminaari, jonka teemana on kuntouttava hoiva. Lisäksi kävijät voivat vierailla samaan aikaan järjestettävillä Fysioterapia ja Kuntoutus 2022 -messuilla.

Lue koko tiedote

Kuva Hyvä Ikä 2018 -messujen ohjelmalavalta.

Hyvä Ikä -blogi nostaa esille alan tärkeitä aiheita ja näkökulmia

Hyvä Ikä -messutapahtuma julkaisee omaa blogia, joka nostaa esille ajankohtaisia aiheita ja avaa samalla messujen monialaista sisältöä. Kirjoittajina ovat tapahtuman yhteistyökumppanit, oman alansa parhaiten tuntevat asiantuntijat.

Tutustu blogiin

Tilaa tapahtuman uutiskirje

* pakollinen kenttä

Terveysalan tapahtumat