Skip to content

Hyvä Ikä 22.-23.4.2021
UUTISHUONE

Hyvä Ikä -messujen blogi ja ajankohtaiset uutiset

Uutishuoneesta löydät Hyvä Ikä -messujen kiinnostavat asiantuntijablogit, tuoreimmat kuulumiset sekä tapahtuman tiedotteet.

Hyvä Ikä -messut järjestetään 22.-23.4.2021 Messukeskuksessa, Helsingissä. Messujen teemoina ovat:
Vanheneminen | Koti ja palvelut | Hyvä hoiva ja hoitotyö

Tervetuloa mukaan!

Haluatko uusimmat uutiset suoraan sähköpostiisi? Tilaa tapahtumakirje!

Tilaa uutiskirje

* pakollinen kenttä

Terveysalan tapahtumatTiedote 10.6.2020

Hyvä Ikä -messujen uusi ajankohta on 22.-23.4.2021

2020 on ollut poikkeuksellinen vuosi myös tapahtumille. Rajoituksia on alettu purkaa ja yhteiskunta avautuu jälleen. Hyvä Ikä -messujen kävijät tekevät kuitenkin työtä riskiryhmien parissa. Hyvä Ikä -messut ja samaan aikaan järjestettävä Fysioterapia & Kuntoutus -tapahtuma on päätetty siirtää. Uusi ajankohta on 22.-23.4.2021, Helsingin Messukeskuksessa.

Lue tiedote

Kuva Hyvä Ikä ja Fysioterapia & Kuntoutus -messuilta 2018

Ajankohtaista 3.6.2020

Expomark valmistautuu syksyn messujen turvallisuuteen huolellisesti

Koronaviruksen vuoksi asetettuja rajoituksia on alettu purkaa ja tapahtumajärjestäjätkin odottavat uusia viranomaisohjeistuksia. Expomark valmistautuu syksyn messuihin huolellisesti. Terveys ja turvallisuus ovat tärkeintä. Expomarkilla on tulossa tapahtumia Oulussa, Tampereella ja Helsingissä. Teemme tarkat ohjeistukset jokaiseen tapahtumaamme sekä kävijöille että näytteilleasettajille.

Kuva: Hyvä Ikä ja Fysioterapia & Kuntoutus 2018 -tapahtumasta

Lue tiedote

Kuva: Invalidiliitto, TuleApu-hanke, pyörätuolin käyttö

Blogi:

Ohjeita ja vertaistukea apuvälineen käyttäjille

onnistuimmeko tavoitteissamme?

Invalidiliiton TuleApu-hanke on kiertänyt Suomea kyynärsauvojen, rollaattorin ja manuaalipyörätuolin kanssa, opastaen liikkumisen apuvälineiden sujuvaan ja ergonomiseen käyttöön. Apuvälineiden parempi hallinta rohkaisee liikkumaan, omatoimisuus nostaa elämänlaatua monin tavoin. Hankevastaava Maarit Honkasola summaa blogissa TuleApun tuloksia ja merkitystä.

Ohjeita ja vertaistukea -blogi

VTKL onni on vanheta kuva

Blogi:

Ikääntyminen voimavarana

Totuushan on, että kaikki me ikäännymme, koko ajan. Vanhustyön keskusliitto haluaa tänä vuonna nostaa esille ikääntymisen voimavarana, Onni on vanheta -teemalla. Ikäihmiset ovat kansakuntamme rikkaus ja heillä on paljon annettavaa nuoremmille sukupolville. Lue toiminnanjohtaja Anni Lausvaaran innostava blogi hyvästä iästä.

 

Ikääntyminen voimavarana -blogi

Ajankohtaista:

Tavataan taas etäkauden jälkeen

Odotamme innolla, että pääsemme jälleen verkostoitumaan etäkauden jälkeen. Seuraamme koronavirustilannetta jatkuvasti, terveys on tärkeintä. Tämän hetken tiedon mukaan pääsemme syksyllä tapaamaan innostavien keskustelujen ja ratkaisujen äärellä. Toistaiseksi tapahtuman valmistelut jatkuvat etänä, tavoitat meidät kyllä normaalisti.

Tavataan taas etäkauden jälkeen

Yhteystietomme

Kuva Hyvä Ikä -messuilta 2018