Skip to content
TEMPUR
Product group:
Furniture
Kodin muutostyöt, kalusteet ja apuvälineet

TEMPUR

Booth:
5g11

TEMPUR®-materiaali on memory foamia, mutta mikään muu memory foam ei yllä TEMPURin tasolle. Kun nukut TEMPUR-patjalla ja -tyynyllä, huomaat heti niiden ainutlaatuisuuden - uniikki materiaali muotoutuu kehon muotojen mukaan yksilöllisesti, vähentäen paineen tunnetta ja antaen samalla tukea.

TEMPUR on ainoa tyyny-, patja- ja vuodevalmistaja Suomessa, jota hyvän unen ja terveen selän asiantuntijat kuten Uniliitto ja Selkäliitto suosittelevat. Tule siis osastollemme kokemaan uniikki TEMPUR-tunne! Paikan päältä löydät myös koulutetut nukkumisergonomian asiantuntijamme: he keskustelevat mielellään kanssasi nukkumisergonomiasta sekä tekevät nukkumisergonomian kartoituksia, auttaen löytämään juuri sinulle yksilöllisesti sopivan tyynyn ja patjan yhdistelmän.

Browse offers

Jokaisen luomamme patjan ja tyynyn ytimessä on ikoninen TEMPUR®-materiaalimme, joka on syntynyt NASAn teknologiasta. 60-luvun lopulla NASAn tutkijat keksivät täysin uuden materiaalin, jota käytettiin avaruussukkuloissa. Perustajamme ymmärsivät materiaalin ainutlaatuisen potentiaalin, joten he ottivat tuon NASAn alkuperäisen keksinnön ja vuosien saatossa hioivat siitä TEMPUR®-materiaalin – Näin he loivat maailman ensimmäisen viskoelastisen patjan ja tyynyn.

Ensin TEMPUR todisti arvonsa terveydenhoitoalalla ja nyt sitä löytyy makuuhuoneista ympäri maailmaa, muuttaen miljoonien ihmisten unta. Me olemme ainoa patja- ja tyynymerkki, jolle NASA on antanut tunnuksen elämänlaadun parantamisesta. Tämä kunnia erottaa meidät muista – The future of sleep is here.

#1 Nukkumisen laadussa, asiakastyytyväisyydessä sekä brändiuskollisuudessa

Valtakunnallisen tutkimuksen mukaan TEMPUR sai 1. sijan asiakastyytyväisyydessä, unen laadussa ja brändiuskollisuudessa*. Testitulos osoittaa sen, että TEMPURin käyttäjät ovat tyytyväisiä valintaansa. Palaudumme pääsiassa unen kautta ja laadukas, yksilöllisesti valittu makuualusta on siis muutakin kuin vain huonekalu – se on edellytys paremmalle elämänlaadulle.

*Perustuu vuosilta 2021 ja 2022 tehtyyn kuluttajatutkimukseen yli 1300 patjanomistajan kanssa Suomessa. Laskettu vertaamalla TEMPUR®-patjan omistajien yleisiä unenlaadun, asiakastyytyväisyyden ja brändiuskollisuuden huippupisteitä lähimmän kilpailijan huippupisteisiin. Lähin kilpailija tarkoittaa lähintä kilpailijaa vain haastattelupisteiden perusteella.

Kuvagalleria

TEMPUR Reward -ohjelma – vaivatonta ja kannattavaa yhteistyötä kuntoutusalan ammattilaisille

Huono nukkumisergonomia on erilaisten TULE-vaivojen aiheuttaja tai pahentaja. Yhdessä puutteellisen unen huollon kanssa vaikutukset voivat olla merkittäviä liittyen myös erilaisiin uni-, vireystila- ja toimintakykyongelmiin. Monet hyötyisivät paremmasta nukkumisergonomiasta ja unen huollon perusteiden läpikäymisestä.

Ajattelemme, että yhteistyö kanssasi olisi hyvä tapa tavoittaa näitä ihmisiä. Siksi tarjoamme Sinulle yhteistyötä kanssamme, tavoitteena antaa asiakkaillesi mahdollisuus tutustua toimintakykyä edistävään nukkumisergonomiaan helposti ja ilman kuluja! Yhteistyö ei sido sinua mihinkään eikä aiheuta sinulle minkäänlaisia kustannuksia.

Kiinnostuitko? Tule käymään osastollamme ja voimme läpikäydä nukkumisergonomian sekä unen huollon periaatteita sekä tutustua lähemmin TEMPUR-patjoihin ja -tyynyihin! Fysioterapeutti-asiantuntijamme kertovat sinulle lisää REWARD-suositteluohjelmasta sekä jälleenmyynnistä.

Kiinnostaisiko sinua ryhtyä TEMPUR-jälleenmyyjäksi?

Tarjoamme valikoiduille kuntoutusalan ammattilaisille mahdollisuutta TEMPUR-edustukseen! TEMPUR on tunnettu ja arvostettu brändi, joka sopii hyvin kuntoutusalan ammattilaiselle myyntituotteeksi. TEMPURia suosittelee yli 75 000 terveydenhuollon ammattilaista ympäri maailmaa.

Kuntoutusalan ammattilaisena juuri Sinä olet luonteva ja asiantunteva taho edus- tamaan TEMPURin nukkumisergonomiaratkaisuja. Tässä on tilaisuutesi saada entistä tyytyväisempiä asiakkaita ja liikevaihdon kasvua!

Vieraile osastollamme niin fysioterapeutti-asiantuntijamme kertovat sinulle lisää jälleenmyynnistä!