Skip to content
Tunne rintasi ry, Tunne rintasi rf
Product group:
Koulutus ja järjestötoiminta
Organizations and associations
Terveyspalvelut

Tunne rintasi ry, Tunne rintasi rf

Booth:
5f47

Rintasyövän varhainen toteaminen on merkittävää syövän hoidon kannalta. Rintaterveystiedon jakaminen ja kannustaminen rintojen terveyden seuraamiseen voivat edistää varhaista toteamista. Saat meiltä maksutta tietoa ja materiaalia rintasyövästä, sen oireista ja omatarkkailusta niin oman asiantuntijuuden täydentämiseen, kuin asiakastyöhön ja opettamiseen.

- tietoa rintojen omatarkkailusta 26 eri kielellä ja rintasyövän oireista neljällä kielellä
- seulontamammografiasta ja omatarkkailusta myös selkokielellä ja -kuvin
- omatarkkailu rintasyöpähoitojen, rintojen koon muuttamisen jälkeen, sekä raskauden-ja imetyksen aikana
- tietoa transihmisten ja miesten rintasyövästä
- avusteinen omatarkkailu

Verkkokurssi, videot, podcast ja valmis luentoaineisto. Löydät nämä myös verkkosivuiltamme!

Tunne rintasi ry on valtakunnallinen rintojen omatarkkailun ja rintaterveyden asiantuntija. Videolla tutustut järjestön toimintaan.

Rintasyöpään sairastuu Suomessa vuosittain 5000 ihmistä. Videolla kerrotaan rintasyövästä ja sen ilmenemisestä.

Videolla kerrotaan millaiset ovat rintasyövän oireet ja mihin kannattaa kiinnittää huomiota.

Rintojen omatarkkailu edistää varhaisen rintasyövän toteamista ja on terveysteko. Videolla kerrotaan mistä omatarkkailussa on kyse ja miten se tehdään.

Rintasyöpä ei ole ainoastaan naisten sairaus vaan siihen voi sairastua kuka tahansa. Tällä videolla kuulet millaiset riskit muilla sukupuolilla on sairastua rintasyöpään.

Malla Soanjärvi kertoo oman tarinansa videolla. Hän oli juuri käynyt mammografiassa ja saanut puhtaat kuvat. Kuitenkin Soanjärvi oli jo omalta äidiltään oppinut, millaisia rintasyövän oireita on olemassa. Tunnistamalla sisäänpäin vetäytyneen nännin itseltään Soanjärvi osasi hakeutua tutkimuksiin ja lopulta häneltä löydettiin rintasyöpä, joka saatiin onneksi hoidettua. Lue lisää rintasyövän oireista ja opi tunnistamaan oireet rintojen omatarkkailun avulla: https://tunnerintasi.fi/rintojen-omat…