Siirry sisältöön
Ammattilaiset ja päättäjät

Ammattilaiset ja päättäjät

Vanhustyön huipputapahtuma on innostava foorumi päättäjille ja ammattilaisille

Hyvä Ikä -tapahtuma tarjoaa ainutlaatuisen kokonaisuuden, missä yhdistyvät tieto ja käytännön ratkaisut. Vanhustyön huipputapahtuma on innostava foorumi alan kaikille toimijoille, niin päättäjille kuin alan parissa monialaisesti toimiville ammattilaisille.

Tapahtumassa on monipuolinen messualue, joissa pääsee kokeilemaan, vertailemaan ja keskustelemaan käytännön ratkaisuista. Mukana on tuotteita, välineitä ja palveluja hoitotyön arkeen ja ikääntyneen hyvinvointiin.

Lavaohjelma ja Kuntouttava hoiva -seminaari pureutuvat alan ajankohtaisiin aiheisiin. Mukana on alan huippuasiantuntijoiden puheenvuoroja sekä kiinnostavia paneelikeskusteluja.

Tule mukaan ajankohtaisen tiedon ja käytännön ratkaisujen äärelle – verkostoitumaan, oppimaan, oivaltamaan ja innostumaan omasta alasta.

Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi mukaan!

”Messut olivat todella tarpeelliset meidän pienen työyhteisön hyväksi. Teknologiavimpaimet ovat kehittyneet ja näyttävästi esillä ja kokeiltavissa.” 

/ Kävijäpalautetta vuoden 2022 tapahtumasta

”Erittäin hyvä ja tärkeä tapahtuma. Sai paljon mukana vietävää tietoa omaan työhön.”

/ Kävijäpalautetta vuoden 2022 tapahtumasta

Vanhustyön ammattilaiset ja alan opiskelijat veloituksetta

Alan ammattilaiset pääsevät tapahtumaan veloituksetta rekisteröitymällä alla olevasta linkistä.

Myös alan opiskelijat, terveys- ja sosiaalialan tulevat ammattilaiset, voivat rekisteröityä tapahtumaan veloituksetta ammattilaiskävijöiden rekisteröitymislinkistä.

Samaan aikaan

Fysioterapia & Kuntoutus

Kuntoutuksen ammattitapahtuma järjestetään samanaikaisesti Hyvän Iän kanssa. Teemoissa on paljon synergiaa. Toimintakyky ja kuntoutus ovat tärkeitä myös vanhustyössä.

Sairaanhoitajapäivät

Messukeskuksessa järjestetään samaan aikaan myös Sairaanhoitajapäivät. Vanhustyön ammattilaiset pääsevät omalla rintakortillaan vierailemaan myös Sairaanhoitajapäivien näyttelyalueella.