Skip to content

Hyvä Ikä -blogi

Hyvä Ikä -blogi nostaa esille alan tärkeitä aiheita ja näkökulmia

Hyvä Ikä -messutapahtuma julkaisee omaa blogia, joka nostaa esille ajankohtaisia aiheita ja avaa samalla messujen monialaista sisältöä. Kirjoittajina ovat tapahtuman yhteistyökumppanit, oman alansa parhaiten tuntevat asiantuntijat.

20.9.2022

Esteettömiä asuntoja on vähän

Vanhustyön keskusliiton korjausneuvoja Nina Leino antaa blogikirjoituksessaan vinkkejä asunnon esteettömyyteen, mitä huomioida ja mistä saa neuvoja – niin terveys- ja sosiaalialan ammattilaisille kuin vanhuuteen varautuville. Asuminen on tärkeänä teemana mukana Hyvä Ikä -messuilla. Tutustu blogiin ja tule messuille keskustelemaan aiheesta lisää!

Lue blogi

Kuva omakotitalon esteettömästä sisäänkäynnistä

15.9.2022

Apuvälineissä trendinä keveys, kokoontaitettavuus ja kuljetettavuus

Camp Mobilityn Annamari Korpi kirjoittaa Hyvän Iän blogissa apuvälinealan trendeistä ja muutoksista. Kevyet, kokoontaitettavat ja kuljetettavat apuvälineet helpottavat etenkin aktiivisen seniorin arkea. Sote-uudistus tuo muutoksia, mutta myös uusia ratkaisuja on tarjolla. Tule messuille keskustelemaan lisää ja tutustumaan uutuuksiin.

Lue blogi

Annamari Korpi, Camp Mobility

25.8.2022

Paremmat palvelut syntyvät yhteistyöllä ja tiedolla

Pitkään odotettu sote-uudistus tuo myös Iäkkäiden palvelujen kehittämiseen odotuksia, mutta myös mahdollisuuksia kehitykselle. Palvelujen kehittämisessä on oltava mukana palvelujen käyttäjät ja ammattilaiset ja ratkaisujen on pohjauduttava tietoon. RAI-välineistö tuo työkaluja tähän. Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen kehittämispäälliköt Kirsi Sihvo ja Katri Kakko avaavat aihetta blogissaan. Tutustu ja tule messuille keskustelemaan lisää. Aihe on mukana messujen ohjelmalavalla ja THL on tavattavissa myös messuosastolla.

Lue blogi

 

Kirsi Sihvo ja Katri Kokko, THL

20.6.2022

Suomalaiset suhtautuvat vanhuuteen ja omaan vanhenemiseensa myönteisesti, mutta ikääntyneiden osallisuudesta ja yksinäisyydestä ollaan huolissaan

Vanhustyön keskusliitto teetätti alkuvuodesta kattavan ja ainutlaatuisen kyselyn kansalaisten asenteista koskien vanhuutta, vanhenemista, vanhustyötä sekä sukupolvisuhteita. Vanhustyön keskusliiton viestintäjohtaja Merja Lankinen tiivistää blogissaan tutkimuksen tuloksia.

Lue blogi

Merja Lankinen, Vanhustyön keskusliitto

Tervetuloa Hyvä Ikä -messuille 28.-29.9.2022 Helsingin Messukeskukseen!

Messut avoinna ke-to klo 9-17
Ammattilaiset veloituksetta rekisteröitymällä kävijäksi
Yleisökävijöille messuliput 10€ (ovelta 12€)

Tapahtuman etusivulle

Messuinfosta rekisteröitymään ja lippukauppaan