Siirry sisältöön
Betesda-säätiö sr
Tuoteryhmä:
Asumis- ja hoivapalvelut
Vanhustyön palvelut

Betesda-säätiö sr

Osasto:
5c65

Betesda-säätiö on yksityinen säätiö, joka tuottaa Uudellamaalla asumis- ja avopalveluja ikäihmisille sekä aikuisille mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Tarjoamme turvallisen kodin ja ammattitaitoisen hoidon asukkaillemme neljässä eri toimipisteessä Uudellamaalla. Toimimme laajassa yhteistyössä alueen sosiaali- ja terveydenhuollon asiantuntijoiden kanssa. Meille on tärkeää jatkuva toiminnan kehittäminen yhdessä asukkaiden, omaisten ja yhteistyötahojen kanssa. Betesda-säätiössä toteutettavan kansalaistoiminnan lähtökohtana on ihmisten omien voimavarojen hyödyntäminen, tukeminen ja lisääminen. Toiminnan painopisteet ja tavoitteet nousevat yhteiskunnallisista tarpeista ja toimintaa kehitetään yhteistyössä kuntien sekä järjestöjen kanssa.

Betesda-säätiö on Laurea Ammattikorkeakoulun avainkumppani.

Betesda-säätiö mukana Commun 1000 tekoa kampanjassa.

Betesda-säätiön rekrytointivideo.

Palvelukoti Hopea Myyrmäessä on aina hyvien yhteyksien päässä! Video tehty yhteistyössä Metropolia ammattikorkeakoulun opiskelijoiden kanssa.

Palvelukoti Hopeassa Myyrmäessä tiedetään miltä tuntuu, kun työpäivän jälkeen jaksaa muutakin. Video tehty yhteistyössä Metropolia ammattikorkeakoulun opiskelijoiden kanssa.

Palvelukoti Hopeassa Myyrmäessä on hyvä olla töissä! Videolla muutamia syitä miksi <3 Video tehty yhteistyössä Metropolia ammattikorkeakoulun opiskelijoiden kanssa.